Last minuteponudba kozmeticnih storitev

Splošni pogoji

Splošni pogoji za Last minute ponudbo

Splošni pogoji
Rezervacije za last minute ponudbo lahko izvedete le telefonsko. Navedene storitve so na voljo samo do zapolnitve terminov.

Objavljanje ponudb
Ponudbe objavljamo praviloma dnevno, vendar v odvisnosti od razpoložljivih terminov oziroma zasedenosti naših kapacitet. Ponudbe se premaknejo med neaktualne oziroma prodane sočasno s časom njihovega napovedanega pričetka ali skupaj z zapolnitvijo določenega termina. Pridržujemo si pravico, da termine zapolnimo brez predhodne najave.
Trudimo se, da se prodana ponudba označi nemudoma, a pri tem lahko pride do zakasnitve zaradi sistemskih omejitev in so spremembe vidne nekoliko kasneje. V primeru, da je zaseden le del objavljenega termina, ostane ponudba objavljena dokler ni termin v celoti rezerviran, sicer pa do konca termina.

Razpoložljivosti terminov
Kako dolgo bo določen last minte termin razpoložljiv ne moremo napovedati, saj je le to odvisno od števila oseb prijavljenih na lst minute ponudbo in povpraševanja, ki se vrši preko ostalih kanalov (prihod v hišo, telefonski klici ter povpraševanje gostov, ki so že v hiši). Obstaja možnost, da določena ponudba še ni prodana, a je termin že zaseden, saj ga je zasedel oziroma rezerviral gost, ki je že v hiši in želi dodtno storitev.
Predlagamo vam, da nas kontaktirate čim prej, ko prejmete sporočilo z aktualno last minute ponudbo, saj so pogosto najaktualnejše ponudbe prodane v nekaj minutah po objavi. V primeru zasedenosti željenega termina vas bo osebje o tem informiralo.

Popusti in storitve

Izključene storitve
Iz sistema Last Minute ponudbe so izključene vse storitve piercinga Bloomdahl. Torej le teh ni mogoče rezervirati v okviru last minute ponudbe in navedenih popustov.

Naročanje na obveščanje
Sistem vas bo obveščal skladno z vašimi željami. V primeru, da ste izbor preveč zožili boste prejeli temu primerno manj obvestil ali pa le teh sploh ne bo. Predlagamo vam, da ob začetku uporabe sistema Last Minute pustite svoj izbor širše zastavljen in ga omejite kasneje, ko se boste na način prejemanja sporočil in njihovo vsebino že bolje privadili. Last minute ponudba bo objavljena le v primeru, da bodo izpolnjeni pogoji zanjo (odpovedani termin ali približevanje ure pričetka termina)

Rezervacije
Ob izvedbi rezervacije obvezno navedite aktualno Last Minute ponudbo na spletni strani ter ime in priimek, mobilni telefon in elektronski naslov. Brez navedenih osebnih podatkov vaše rezervacije ne bomo mogli sprejeti.

Politika nekoriščenja
V primeru izvedene rezervacije in nekoriščenja storitve (No show) brez pravočasne odpovedi rezervacije skladno s splošnimi pogoji poslovanja podjetja, izgubite pravico koriščenja vseh nadaljnih last minute rezervacij, z izjemo predplačniških.

Morebitne nejasnosti
Trudimo se, da smo do najvisje mere korektni pri objavi last minute ponudb. Prav zato smo tudi neredili samostojen portal, ki poleg cenejsih storitev omogoča tudi hitro in natančno obveščanje ter ažuriranje informacij ter vam obenem ponuja, da si sami poljubno omejite ali razširite izbor storitev, datumov in ur. Ob vsem tem moramo upoštevati, da je popolna avtomatizacija enostavno nemogoča in bo človeski faktor vedno imel ključni vpliv.

Enako kot velja za sleherno storitev v nasi hiši, smo tudi sistemu rezervacij namenili najvišjo mero pozornosti. Zavajanje potrošnikov pa je način poslovanja, ki se ga pri Fanči nikoli nismo posluževali, saj premoremo dovolj dostojanstva, da lahko brez zavajanja ne glede na razmere uspešno poslujemo že 45 let. Smo pa vedno veseli in hvaležni, če za morebitne nejasnosti ali kakršnokoli nezadovoljstvo izvemo prvi in to takoj, ko do situacije pride.V kolikor imate dodatna vprašanja, bomo veseli vašega sporočila na naslov recepcija@fanci.si

Vaš Fanči Tim

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Se strinjam